> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Антов с първи думи след трансфера в Болоня


0
0
458

Валентин Антов говори за пръв път след трансфера си в Болоня. 20-годишният централен защитник, призна, че шансът да премине в толкова добър тим се пада веднъж в живота и не трябва да бъде изпускан. Бранителят изгледа на живо контролата на бившия си тим ЦСКА срещу Ботев Враца, като допълни, че според него италианското първенство е правилният избор що се отнася до развитието му, като футболист.

Офертата бе да премина веднага в Болоня. Такъв шанс се пада веднъж в живота. Искам да отида в Болоня и да се доказвам. Италианското първенство е едно от най-добрите в света. Освен това то е известно със защитата си. Мисля, че там е правилното място да се развивам, като футболист. Нещата се случиха много бързо. Решението е взето, надявам се да се адаптирам бързо. Чухме се със Синиша Михайлович. Нямам търпение да се запозная с всички в клуба. Мога да науча много от тях. Отивам в Болоня да се боря за своето място. Това е голяма крачка за мен. Не знам какви оферти е имало за мен. Вече подписах и съм фокусиран върху Болоня.
Феновете на ЦСКА са най-великите на света. Ще подкрепям винаги ЦСКА. Дано скоро има нов стадион, титли, купи”, каза Антов.

 Снимка: bolognafc.it

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments