> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА на финал за купата след драма с дузпи със Славия


0
0
560

ЦСКА се класира за финала за Купата на България, след като отстрани Славия след изпълнение на дузпи. Редовното време завърши 2:0 за Славия и така общият резултат беше изравнен. В продълженията и двата отбора не си отбелязаха голове и това наложи изпълнение на дузпи.

В първите шест опита и двата отбора бяха безгрешни. После за ЦСКА пропусна капитанът Мено Кох, който не уцели вратата. Така зад топката застана Никита Николаевич, но ударът му беше хванат от Митко Евтимов. При осмата дузпа Брадли Мазику прониза за осми път Светльо Вуцов, а след това стражът на домакините парира удара на Кемело Нгуена.
Иначе Тони Тасев в 8-ата и Иван Минчев в 12-ата минута вкараха за Славия в редовното време и заличиха преднината на ЦСКА със същия резултат от миналия вторник.

В 16-ата минута дойде и най-скандалното положение – Жорди Кайседо засече с глава след центриране отдясно, топката бе избита далеч зад голлинията, но неясно защо попадението не бе зачетено въпреки, че кълбото бе по-скоро вътре. ЦСКА продължи да натиска и да търси попадение, но гостите умело се бранеха и не допуснаха попадение до края на първото полувреме. Малко преди края на първата част пък Варела се контузи и бе заменен принудително от Греъм Кери.

След почивката “червените” натиснаха, но трудно стигаха до чисти положения. Гарсес пробва шут отдалеч, но топката мина встрани, а после при три поредни ъглови удара “армейците” така и не успяха да матират “бялата” защита. В 68-ата минута Юга центрира отдясно към Гарсес, който засече с глава, но Вуцов отново спаси.

В игра се появи и Яник Вилдсхут на мястото на Гарсес, но попадението за ЦСКА така и не падаше. Мено Кох на два пъти не успя да засече с глава центриране от корнер, а в последната минута на редовното време Карло Мухар пропиля златен шанс, след като на метър от голлинията прати топката с глава над вратата. По този начин се стигна до две продължения от по 15 мнинути.
В 120-ата минута Йоан Баи и Вуцов се сблъскаха в наказателното поле на Славия и цесекарят бе изведен от стадиона с линейка.

Вторият финалист ще бъде определен утре между Левски и Лудогорец, като сините имат преднина от първия мач с 3:2.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx