> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА мълчи за Пардю, но той работи с първия отбор


0
0
250

Шест дни след драматичния полуфинал за Купата срещу Славия, от ЦСКА продължават с пълното мълчание относно треньорския пост. Двубоят беше вторият от официално обявените два мача за Алън Пардю начело на “червените”. Информациите от “Българска армия” и Панчарево са оскъдни, като “Мач Телеграф” разбра, че 60-годишният англичанин продължава да води тренировките на отбора.

Вчера отборът на ЦСКА имаше само едно занимание преди обед, а за днес са предвидени две тренировки. В крайна сметка Пардю почти сигурно ще изведе отбора в събота срещу Лудогорец в дербито от втория кръг на плейофите в Топ 6 на efbet Лига, което започва в 20:00 часа на “Хювефарма Арена”. Според различни източници британският специалист е дал принципното си съгласие пред шефовете да остане треньор до края на сезона, но ръководството предпочита да не обявява официалния срок на ангажимента му. За сравнение, два дни след раздялата със Стойчо Младенов от “Армията” публикуваха на сайта си новината, че Пардю ще води тима за два мача – дербито с Левски (0:0) и реванша със Славия (0:2 и 7:6 при дузпите).

В спортно-технически план визитата в Разград се превръща в същински ребус за временния наставник. Към наказаните Турицов, Жеферсон, Вион, Юга и Кери се присъединиха и двама контузени, които също са аут за мача с Лудогорец. Разтежението на Бисмарк Чарлс се е оказало по-сериозно и въпреки опитите на ганаеца да тренира наравно със съоборниците си, 20-годишният нападател е възможно да пропусне дори остатъка от сезона. Вторият с по-сериозна травма е Феде Варела. Кадровите проблеми ще дадат шанс на редица юноши да се качат на клубния автобус утре, а за титуляри са гласени малко по-опитните Асен Дончев (20 г.) и Християн Петров (19 г.).

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx