> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бъдещето на Алън Пардю начело на ЦСКА решават днес


0
0
289

Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю и босовете на клуба в лицето на Гриша Ганчев и сина му Данаил трябва да проведат решителна среща днес, на която да обсъдят краткосрочните и дългосрочни ангажименти на британеца като треньор на „червените“, съобщава „Мач Телеграф“. За разлика от първите два дни от седмицата, в които отборът се подготвяше двуразово, днешната програма на тима включва само сутрешно занимание, а следобед футболистите и щабът ще получат почивка. По всяка вероятност именно предстоящият сериозен разговор между 60-годишния специалист и ръководството е причината за следобедната пауза в подготовката на тима за съботната визита на Лудогорец.

Всички в клуба очакват новини и официално потвърждение за бъдещето на Пардю. Както е известно, съветникът по футболните въпроси на клубните собственици прие да води ЦСКА на пожар за два мача – шампионатното дерби с Левски (0:0) и полуфинала-реванш за Купата със Славия (0:2 и 7:6 при дузпите). След драматичното елиминиране на „белите“ англичанинът призна, че му предстои среща с Гриша и Дани Ганчеви през тази седмица, като тя следва да се състои именно днес.

„Ако аз поема клуба, искам нивото да се повиши. ЦСКА трябва да бъде в състояние да отправи предизвикателство за титлата. Имам визия за селекцията и съм наясно каква е ситуацията в клуба. Желая да помогна на момчетата. Ако остана постоянен треньор, ще искам да имам повече контрол върху нещата“, каза веднага след мача със Славия Пардю.

Очаква се днес той да потвърди пред босовете, че ще води отбора до края на сезона, включително във финала за националната купа срещу Левски на 11 май. Това ще бъде втори подобен двубой за Алън Пардю след загубения финал за ФА Къп начело на Кристъл Палас срещу Манчестър Юн с 1:2 след продължения. Кампанията за ЦСКА приключва на 21 май с гостуване във Варна на Черно море, като е възможно при гарантирано второ място британецът да остави командването на своя асистент Добри Митов.

Оставането на Пардю на треньорския пост и за новия сезон обаче надали ще бъде уточнено днес. То ще зависи от това дали клубните босове се склонни да приемат условията на англичанина по повод селекцията и трансферната политика. Възможно е той да представи и други свои виждания относно структурата и йерархията в клуба. Според запознати, не е изключено крайното решение на Алън Пардю дали иска да остане треньор на „армейците“ да бъде взето след финала с Левски, но желаните корекции в управлението и менажирането на ЦСКА така или иначе ще бъдат предоставени на собствениците.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx