> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ЦСКА договаря продажбата на Али Соу


0
0
405

Нападателят на ЦСКА Али Соу най-вероятно ще продължи кариерата си в Ростов, информира Блиц. “Червените” са в напреднали преговори с елитния руски клуб, като почти всичко по сделката е договорено.

Вчера мениджърът на Соу дойде от Италия и беше на мача със Славия. Във въпросната среща именно Али донесе победата на ЦСКА с 1:0, след красив гол на заснежения терен. Той има на сметката си 8 попадения в efbet Лига през сезона. Това го нарежда на трето място в листата на най-добрите реализатори.

“Преговорите са в много напреднала фаза, но не можем да разкрием повече подробности. Спомняте си какво се случи с Али Соу и Дижон през лятото. Той замина за Франция, даже позира с екипа на отбора, но всичко пропадна в последния момент. Така, че нека не избързваме”, обявиха от ЦСКА.
През зимата гамбиецът беше свързван с трансфер в Турция, но и там всичко пропадна. Сега остава вариантът с Русия, където трансферният пазар все още е отворен. В Западна Европа всичко приключи още преди две седмици. В последните дни интерес имаше и от Дженоа, но на “Армията” не успяха да се договорят с италианците.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments