> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

След сътресенията: ЦСКА взе дербито с Черно море


0
0
506

ЦСКА победи Черно море с 1:0 в мач от осемнадесетия кръг на Първа лига, игран на стадион “Българска армия”. Пред празните трибуни тимът на Бруно Акрапович се доближи само на три точки от първото място във временното класиране, след като по-рано днес Лудогорец загуби при визитата на Локо Пд с 2:3.
Това беше първи мач за “червените” след сътресенията през седмицата, когато собственикът Гриша Ганчев, обяви, че се оттегля и в момента акциите са в касата на “Армията” и чакат някой друг да поеме контрола над клуба.

Иначе през първото полувреме на дербито играта бе равностойна. В 9-ата минута Адалберто Пеняранда премина през няколко футболисти на противника и бе грубо фаулиран от капитана на Черно море Даниел Димов, за което съдията му показа жълт картон. С изпълнението на прекия свободен удар се нагърби Тибо Вион, но изстрелът му профуча край дясната греда на Иван Дюлгеров. В 26-ата минута и Виктор Попов бе декориран в жълто. До края на първата част официални предупреждения за “армейците” получиха Пламен Гълъбов, Пеняранда и Юрген Матей. Двата отбора се оттеглиха на почивка при нулево равенство като опасните положения за гол отсъстваха и за двата отбора.

През втората част домакините заиграха значително по-добре и оказаха сериозен натиск спрямо своя опонент. В 59-ата минута Пеняранда направи хубав пробив в наказателното поле и стреля по диагонала, но стражът на моряците успя да отбие. Десет минути по-късно Тиаго Родригес центрира много хубаво отдясно и новото попълнение Жорди Кайседо надскочи двама защитници на Черно море, насочвайки топката с глава безпощадно в долния ляв ъгъл на вратаря Дюлгеров. По този начин “червените” поведоха в резултата с 1:0. До края на срещата нямаше повече попадения и така “армейците” се поздравиха със заслужена победа. Тя е втора от началото на пролетния полусезон и осма поредна в първенството до този момент.
Следващият мач на ЦСКА е на 27 февруари от 15.00 часа, когато отборът гостува на лидера Лудогорец в Разград. При победа “червените” ще се изравнят на върха с “орлите”.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments