> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хубчев твърди, че Берое е надиграл ЦСКА


0
0
547

Въпреки загубата на Берое с 0:1 от ЦСКА, старши треньорът на старозагорци Петър Хубчев остана много доволен от представянето на състезателите си. Той каза, че заралии са успели да надиграят съперника си или в най-лошия случай се е държал като равен с равен.

“Мисля, че стана един равностоен мач, даже смятам, че ние надиграхме ЦСКА на “Армията”. Сега при нас дисциплината бе на висота, заради което дадохме толкова малко шансове на съперника. Съжалявам, че ни вкараха от един удар”, каза бившият национален селекционер.

“Ние не само сега, ами изобщо нямаме възможност да ротираме състава. Но това, което видях, не забелязах никаква разлика с отсъстващите футболисти. Не смятам, че имаше изнервяне на играта. Нормално е във футбола да има сблъсъци и картони”, добави Хубчев.

Той посочи, че приоритет за Берое до края на сезона ще бъде седмото място в класирането, което да осигури участие в баража за Лигата на конференциите.
“За нас приоритет вече е седмото място. Искаме да изглеждаме солидно във всеки мач. Предстои ни мач с Лудогорец и ще бъде добре, ако успеем да повторим играта си”, обобщи бившият наставник на Левски.

Снимка: Берое

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx