> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Стоичков се върна на “Армията” за сефте от 6 години


0
0
936

За първи път от близо 6 години Христо Стоичков се върна на стадион “Българска армия”. Камата изгледа на живо победата на ЦСКА над Берое с 1:0. Ицо е един от акционерите в дружеството, което е собственик на “червените”. Стоичков даже закъсня леко за мача. Той беше в компанията на другия собственик Гриша Ганчев. За последно кавалерът на “Златната топка” за 1994 година беше на “Армията” през август 2016 г. Той, разбира се, подмина журналистите след срещата. Това опита да стори и самият Ганчев. “Хареса ли ви продукцията на ЦСКА?”, на което той отговори: “Харесват ми победите на европейското първенство”. Най-вероятно Гришата визира успехите на българските борци на Европейското по борба в Будапеща.

Иначе след 359 минути суша ЦСКА вкара. Точен беше Жорди Кайседо в 54-ата минута. Той се възползва от перфектно центриране по земя на Иван Турицов. Това бе първи такъв пас след 19 центрирания по въздух през първото полувреме.

Тимът на Стойчо Младенов бе отбелязал за последно на 25 февруари или преди повече от месец, като Георги Йомов бе автор на последното попадение във вратата на Ботев Враца. След това 0:0 срещу Левски и Царско село, и 0:2 от Ботев Пд.

Нервите на Стойчо Младенов не издържаха в 66-ата минута, когато реферът Ивайло Стоянов-Сватбата за пореден път си измисли нарушение на Георги Йомов срещу Фуртадо. На всичко отгоре даде и картон на нападателя, за да може да натрупа санкции за наказания. Младенов репликира рефера, който вдигна и на него жълт картон, който бе втори. В 81-ата минута Стоянов изгони и Карло Мухар с директен червен картон за нарушение срещу Давиде Мариани.

Загубата на Берое означава, че вече е ясен съставът на първата шестица в първенството, като Левски и Славия се присъединиха към Лудогорец, ЦСКА, Ботев Пд и Черно море.

Снимка: Спортал

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx