> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Стоичков и Гриша Ганчев идват за ЦСКА – Берое


0
0
612

Собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Христо Стоичков ще присъстват на мача между ЦСКА и Берое. Срещата е утре от 20.00 часа на стадион “Българска армия”. В ложите ще присъстват много бизнесмени и спонсори, които Ганчев бил поканил.

“Това ще бъде голяма изненада за нашите фенове – Гришата и Ицо заедно един до друг. Надяваме се да има повече зрители на трибуните”, коментираха от “Армията” пред “Блиц”.
Камата ще пристигне у нас утре от Катар, където тази вечер ще присъства на жребия за Мондиал 2022.

От Доха кавалерът на “Златната топка” за 1994 година даде интервю за хърватската телевизия Dnevnik Nove TV, в което похвали Лука Модрич и коментира други интересни теми. Модрич също взе “Златната топка”, като това се случи през 2018 година, а хърватската легенда Давор Шукер остана втори в класацията през 1998 година.
“Радостен съм за Давор и за Лука. Лука е нещо страшно, той е нещо друго. Вижда играта с 2-3 хода напред”, коментира Стоичков.

“Не се получи, той отиде в Тотнъм. Игра там 2-3 години и после подписа с Реал Мадрид. Три пъти, не, четири пъти шампион на Европа, “Златна топка”… Радвам се за Лука. Няма значение, че е играл за Реал Мадрид. Както и за Давор. Аз му звъня по телефона, той ми звъни, търсим се взаимно, ние сме една кръв”, сподели родната легенда.

Що се отнася до Мондиал 2018, където “ватрените” грабнаха сребърните медали, Стоичков заяви: “Хърватите бяха много задружни на целия турнир”. А говорейки за предстоящото участие на Хърватия в Катар, българската легенда на Барселона сподели: “Лука е на 36 години, не може да играе всеки мач по 90 минути. Това е съвсем нормално. Но той знае какво да прави. Хърватия спокойно може да достигне 1/8-финал, 1/4-финал. Но на турнира имаш Бразилия, Франция, Испания… тежко ще е, но ако отборът пак достигне до финал, това ще е велико”.

А на въпрос за петимата най-добри футболисти на Балканите, Стоичков отговори така: “Имали сме страшни футболисти – Дарко Панчев, (Деян) Савичевич, Педжа Миятович, Давор (Шукер), (Ален) Бокшич, Джика – Джика Попеску и Джика Хаджи… Аз ли? Аз не обичам да говоря за себе си, нека другите говорят за мен”.

Снимка:: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx