> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Хари Кейн се върна в игра, а Тотнъм към победите (видео)


hari k-gotova

0
0
395

Тотнъм се върна на победния път във Висшата лига, след като надви аутсайдера УБА с 2:0 у дома в мач от 23-ия кръг на първенството. “Шпорите” бяха в лоша серия от три поредни загуби в шампионата, но успяха да вземат трите точки срещу “дроздовете”, благодарение на своите голмайстори Хари Кейн и Хюн Мин Сон.
След нулево първо полувреме възпитаниците на Жозе Моуриньо нанесоха своя удар в рамките на четири минути в началото на втората част, като Кейн откри резултата в 54-ата минута, след като бе изведен на добра позиция от Пиер Емил Хойберг, а в 58-та минута кореецът завърши бърза контраатака на домакините след пас на Лукас Моура. До края гостите опитаха да се върнат в двубоя, но така и не успяха да стигнат до гол и записаха поредна загуба.

Именно голямата изненада за домакините бе, че Хари Кейн се завърна в стартовия състав след контузиите в глезена, които получи по време на дербито с Ливърпул. Мениждърът Жозе Моуриньо преди два дни заяви, че голмайсторът на “шпорите” ще се се завърне през следващата седмица, но явно това е била изненадата на португалеца за този мач. Кейн вече е с 14 гола този сезон и общо 20 във всички турнири. Нападателят вкарва за лондоначни поне 20 попадения за седма поредна година. Той вече има 208 гола за “шпорите” и е на второ място при вечните реализатори на Тотнъм. Води легендата Джими Грийвс с 220 гола, но той скоро ще бъде задминат. Кейн се изравни с клубната легенда Боби Смит и вече има 208 попадения с екипа на лондончани в 317 мача.

Така Тотнъм се изкачи до седмо място в класирането с 36 точки, на четири точки от четвъртия Ливърпул, докато УБА остава на предпоследната позиция с актив от 12 т.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments