> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ливърпул спря пропадането с успех над Тотнъм


0
0
356

Ливърпул спря пропадането във Висшата лига по най-прекрасния начин. Шампионите прекъснаха серия без победи с успех, след като надиграха и победиха домакина Тотнъм с 3:1. Така момчетата на Юрген Клоп прекъснаха серия от пет срещи без победа. За мърсисайдския тим се разписаха Роберто Фирмино (45+4), Трент Александър-Арнолд (47) и Садио Мане (65), а почетно за “шпорите” точен бе Пиер-Емил Хьойберг (49). Отделно беше отменен и гол на Мохамед Салах при 2:1, след като в зародиша на атаката негов съотборник игра с ръка, но в собственото си поле. Влияние оказа и травмата в левия глезен, която получи звездата на Тотнъм Хари Кейн, който бе заменен на почивката. Видеоасистентът лиши и “шпорите” от попадение, реализирано от Хюн Мин Сон в началото на мача. Кореецът бе изведен сам срещу Алисон от Хари Кейн, но повторенията показаха, че по-рано в атаката е бил в засада с няколко сантиметра и така попадението му не беше зачетено.

Преди мача с Тотнъм тимът на Ливърпул не беше побеждавал в първенството от 19 декември, когато разгроми Кристъл Палас в Лондон със 7:0. Отделно “червените” отпаднаха в четвъртия кръг на ФА Къп след загуба от Манчестър Юнайтед с 2:3. Отборът на Клоп е с актив от 37 се изкачи на четвърто място в таблицата, а Тотнъм остава на шесто място с 33 пункта. Води Манчестър Сити с 41 т.

Вкарахме голове в правилните моменти, страхотни голове. Правилните хора се разписаха. Всичко е прекрасно, с изключение на контузията на Жоел Матип. Това, което видяхте, не е свързано с формата ни, това сме ние. Сега, особено през втората част, видяхте истинското ни лице. Страхотна битка и страхотен футбол”, сподели Клоп.

“Не съм гледал статистиката, но мисля, че с изключение на няколко минути през първото полувреме, не си спомням съперникът да е държал дълго топката. Действахме добре на контраатака и се защитавахме отлично. Видях много неща, които искам да виждам. В атака мисля, че се справихме с тяхната схема. Разигравахме добре между линиите и често пращахме топката в близост или в наказателното поле, което е много важно. Контра-пресата ни бе много добра. В защита също действахме добре, стояхме високо, но не прекалено”, каза още германецът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments