> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Халф на ЦСКА се връща в Бразилия


Халф на ЦСКА се връща в Бразилия

0
0
584

Крилото на ЦСКА Рафаел Енрике е пред завръщане в Бразилия. Интерес към него има от втородивизионния Парана. “Синьо-червените” са в дъното на Серия Б, като са на 18-а позиция от 20 тима, на 3 точки от спасителната линия седем кръга преди края. Енрике вече е играл за Парана. През 2015 и 2016 година той има 44 мача за тима и 5 гола.
Интерес към Енрике проявяват още два клуба, като единият от тях също е бразилски. За негов трансфер може да помогне новият технически директор на клуба Алън Пардю, който има доста връзки в Европа.

Крилото премина в ЦСКА през 2017 година. Той има 82 мача за “червените”, в които се е разписал 6 пъти.
Твърде е вероятно играчът да остане на “Армията” до края на сезона заради очакваните премии. Футболистите ще бъдат стимулирани сериозно финансово от Гриша Ганчев, ако успеят да станат шампиони. “Червените” зимуват на 6 точки от лидера Лудогорец след есенния дял на първенството, но ключовете мачове тепърва предстоят.

Финансовият стимул при титла ще бъде подобен на този, който играчите си заработиха за влизането си в груповата фаза на Лига Европа. В касата на клуба влязоха 2 920 000 евро, а с това и колосални премии за възпитаниците на тогавашния наставник Стамен Белчев.
Общо от наградния фонд на УЕФА, на базата на цялостното си участие този сезон, ЦСКА си заработи над 9 млн. лева, а отделно генерира около 1,5 млн. лева приходи от спонсори, тв права и други постъпления покрай успешния си ход в надпреварата. Именно част от заработените пари от Лига Европа ще покрият и завишените стимули при спечелване на титлата и детрониране на Лудогорец.

Отделно ако Ганчев продаде Али Соу, ще покрие целия бюджет за сезона. Самият гамбиец, както и треньорът Бруно Акрапович искат футболистът да остане на “Армията” поне до лятото.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx