> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович оставя Али Соу в ЦСКА


Акрапович оставя Али Соу в ЦСКА

0
0
365

Бруно Акрапович ще направи всичко възможно, за да задържи Али Соу в ЦСКА-Сф и през пролетта. Босненският треньор настоява пред ръководството да не продава гамбийския нападател. Акрапович планира да пребори Лудогорец за титлата, а Соу е сред най-важните му изпълнители. Тази есен той вкара 7 гола в 15 шампионатни мача. Соу се разписа и 5 пъти в 10 срещи в Лига Европа, като вкара два гола при гръмката победа над гранда Рома (3:1).
Яснота за бъдещето на нападателя ще има през януари. Към него има сериозен интерес от чуждестранни клубове. Самият играч обаче вече на няколко пъти заяви, че няма нищо против да продължи да носи червената фланелка. Соу прекара коледните празници в България, което не е често срещано за чужденец.
В същото време стана ясно, че ЦСКА готви трансферен удар. Според информация на „Блиц”, от „Българска армия” са набелязали много опитен централен защитник, който има богат опит във Висшата лига. Твърди се, че той има над 100 мача в най-силното първенство в света, като е играл още и в други тимове в Европа.
Връзката с него е осъществена от новия технически директор на „армейците“ Алан Пардю. Според твърденията, англичанинът е бил треньор на въпросния футболист в един от отборите, които е водил в местния елит. Пардю е бил начело на Рединг, Уест Хем, Чарлтън, Саутхемптън, Нюкасъл, Кристъл Палас и Уест Бромич.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
1 Коментар
Най-стари
Най-нови Най-висок рейтинг
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари

[…] на треньора на „червените“ Бруно Акрапович, който иска да задържи играча поне до лятото, за да може…. Такава оферта обаче не може да бъде отказана, защото с […]

0
Оставете Вашия коментарx