> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Три елитни отбора отпаднаха за купата


0
0
343

Ботев Пд и ЦСКА 1948 последваха Царско село и се сбогуваха с участието си в турнира за Купата на България по футбол, след като допуснаха поражения съответно от Етър и Монтана в 1/16-финалите на надпреварата.

След като по-рано Царско село стана първият отбор от efbet Лига, който напуска съревнованието след загубата от Левски Крумовград, тимът бе последван от ЦСКА 1948. Воденият от Николай Киров отбор, който миналата година изведе Арда до спора за трофея, отстъпи на Монтана с 0:1. Единственият гол в срещата бе отбелязан след точно час игра, а негов автор стана Атанас Карачоров. Другото по-интересно от този двубой е, че и двата отбора са с един и същи спонсор. Става въпрос за букмейкъра Efbet, които “грее” на фланелките им.

Паралелно един от лидерите в Първа лига – Ботев Пд, също отпадна след минимално поражение от втородивизионния Етър с 0:1. Даниел Младенов донесе радост на привържениците на „болярите“ с попадението си в началото на първото от двете продължения, след като в редовното време великотърновци и пловдивчани не успяха да си отбележат. Възпитаниците на Веселин Великов, които са лидери във Втора лига, издържаха и с десет човека на терена през вторите 15 минути след втория жълт картон на Мариян Иванов.
Тези два отбора също са с общ спонсор. Става въпрос за букмейкъра Winbet.

“Доволни сме. Нашият мач обаче е в неделя (б.а. тогава Етър играе с Монтана) и бързо трябва да забравим този двубой. Надявам се и тогава да имаме този късмет, който имахме сега. Все пак отстранихме отбор от Първа лига, представихме се достойно.
Основното е колективът, който имаме. Казах на момчетата, че ако се раздадем, няма да имаме проблем с нито един отбор във Втора лига. Сега нашият отбор бе по-искащият и знаещ отбор. За нас Купата не е цел. Целта ни е Първа лига”, разясни треньорът на Етър Веселин Великов.

Днес предстоят мачовете на Левски и ЦСКА съответно с Марек и Хебър, а в четвъртък е срещата на Лудогорец със Спартак Варна.

Снимка: Етър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx