> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Томас Мюлер още 2 години в Байерн


0
0
263

Томас Мюлер удължи договора си с Байерн за още една година до 2024-а, обявиха официално от клуба. Нападателят носи екипа на немския колос от 10-годишен и преминава през всички възрастови групи преди да заиграе в първия състав. Десетата поредна титла за тима в първенството на Германия пък бе 11-и трофей за 32-годишния Томас Мюлер с гранда от Мюнхен.

“Томас Мюлер е икона за клуба, той носи емблемата на Байерн в сърцето си. Ние винаги сме демонстрирали постоянство и затова сме доволни, че успяхме да удължим договора на един от най-важните ни футболисти. Томас е истински лидер с ключова роля в съблекалнята на тима“, коментира изпълнителният директор на Байерн Оливер Кан.

Друг от шефовете на клуба Хасан Салихамиджич, заяви, че никой не може да си представи Мюлер без Байерн, както и обратното. „Точно затова сме много щастливи, че Томас удължи контракта си до лятото на 2024 година. Той остава гладен за успехи и истински пример за останалите“, добави Салихамиджич.

Самият Томас Мюлер също изрази задоволството си от подписването на новия договор.
“Приключението, което започнах през 2000-ата година, се превърна в изключително успешна история до момента. За мен е голямо удоволствие да продължа да нося екипа на отбора”, каза Мюлер. Преди дни той участва във ваканцията в Ибиса, която не се понрави на обществото в Германия.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx