> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сърбин заменя Стойчо Младенов в ЦСКА


0
0
827

Саша Илич ще бъде новият старши треньор на ЦСКА. Легендата на Партизан и сръбския футбол за последно беше начело на белградския Чукарички, който в момента заема 3-о място в местното първенство и почти сигурно ще участва в Лигата на Конференциите наесен.
Илич ще заеме мястото на клубната икона Стойчо Младенов, който подаде оставка след победата над Славия с 2:0 в първи полуфинал за Купата на България. Сърбинът вече е в София за финални преговори, но те ще са протоколни.

Роденият през 1977 година Илич стартира треньорската си кариера като селекционер на юношите на Сърбия и като такъв гостува в България. От лятото води Чукарички, който е един много добре селектиран от млади и талантливи играчи, а Илич просто завърши работата в тима, за да го изведе веднага след грандовете Цървена звезда и Партизан. Истинска драма се разигра в неделя след мача с Партизан, когато той обвини съдията, че не е показал червен картон на негов играч. На следващия ден се разигра истинска мелодрама – клубът го уволни за тези му думи, а той събра вълна от симпатии.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx