> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоичков ругае играчи на Барселона


0
0
3528

Христо Стоичков наруга някои играчи на Барселона още по време на мача на каталунците за Купата на Краля на Испания срещу Корнея. Легендата на българския футбол беше крайно разочарован след поредния слаб мач на звездите на бившия си клуб, поради което изпусна нервите си. Каталунците снощи се измъчиха с аматьорите, пропускайки две дузпи в редовното време, но в крайна сметка победиха с 2:0 след продължения. Куриозното е, че Корнея е клуб, който е от предградието на Барселона, а срещата се игра на нещо като тренировъчен терен, който беше с изкуствена трева, а трибуни почти нямаше.

Камата насочи гнева си към наследника на легендарния му №8 – босненеца Миралем Пянич, пропуснал една от дузпите и обяви, че осмицата е носена от легенди на клуба и притежателят й трябва да се старае повече.
“Този номер не е за всеки. Осмицата явно тежи на Пянич и той не е на ниво. Тъжен съм от това, което видях и много ме е срам. Вината не е на треньора Роналд Куман, когато двама души не могат да вкарат от дузпа. За съжаление има много работа в отбора и не мисля, че можем да се справим с тези играчи”, ядоса се Стоичков след трудния успех на Барса. Пянич се провали от бялата точка в 38-ата минута, а другият наказателен удар профука Усман Дембеле (78). Именно Дембеле откри в 93-ата минута, а резултатът оформи Мартин Брайтуайт в последните секунди. Суперзвездата на модерния футбол Лео Меси не игра, защото е наказан.

Така Барселона премина през доста кошмарни мигове, но все пак не повтори невероятната издънка на Реал Мадрид в турнира. “Белият балет” беше елиминиран от аматьорския Алкояно (1:2). А Корнея, който играе в каталунската Серия Б, не успя да продължи да пише приказката си, след като в предния кръг елиминира гранда Атлетико Мадрид.

Снимка: cska.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments