> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоичков договаря испанец за треньор на ЦСКА


0
0
461

Испански специалист е вариант да поеме ЦСКА от лятото. Разговорите с него се водят лично от Христо Стоичков. Испанецът ще пристигне в Борисовата градина, ако Алън Пардю не се съгласи да води “червените” и през следващото първенство. И, разбира се, ако се споразумее за личните си условия, съобщава Блиц.

“Става въпрос за доста добър специалист, който е популярен в Испания. Не е случаен човек. Е, не е бил начело на Барселона, но е бил начело на други известни отбори. Името му е популярно и у нас”, информира източник на изданието.

Очаква се тези дни ЦСКА да обяви официално на сайта си кой ще е треньор на отбора до края на сезона. Както е известно, Алън Пардю водеше “червените” в последните два мача – срещу Левски и срещу Славия в полуфиналния реванш за Купата.

Най-вероятно англичанинът ще остане до края на сезона. Ако спечели Купата на България, е много вероятно да подпише продължителен договор с ЦСКА. В полезрението на “армейците” е попаднал и бившият селекционер на Македония Игор Ангеловски.

Снимка: Спортал

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx