> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стефанов разкри грешките на реферите от мача Славия – ЦСКА


0
0
2579

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри какви са грешките на реферите от мача с ЦСКА, който беше загубен с 0:1. Така ексцентричният шеф отговори на изявлението на Съдийската комисия, която защити главния рефер Никола Попов и се закани да глоби Стефанов.

“Добре е Съдийската комисия да си направи рекапитулация. Внимателно гледах повторенията – има дузпа за Славия, има ръка в наказателното поле, има нарушение преди гола, има други нарушения, които главният съдия Попов спестява на ЦСКА.
И пак питам защо той свири на ЦСКА два поредни кръга? Това да ми обяснят от комисията. Защо не казват защо? Аз ли да претендирам към тях или те към мен?! Това е телевизор без звук.
Те казват, че ще сезират Етичната комисия, а аз кого да сезирам за съдията? Арменския поп ли? Затваря се един порочен кръг. Този съдия ни ощети срещу ЦСКА, срещу Черно море, срещу Лудогорец. Някой трябва да каже, че царят е гол”, обяви пред Спортал Стефанов.

“Аз не мълча и няма да мълча! Затова питах снощи журналистите за момченцето Бербатов. Той купил ли е една топка за школата на Пирин (Благоевград), където е ритал като малък? Купил ли е една топка на ЦСКА, откъдето тръгна към големия футбол? Има ли той нормални отношения с хората?
Ето това питам. А те ме питат за отоплението и защо играем толкова рано през годината! Седнали за маркетинг да ми говорят и че не съм имал право да питам, само журналистите задавали въпросите, събеседниците нямали право. Чакайте бе, да не съм на разпит в МВР! Защо да не мога да ви попитам и аз? Кой си дава 27 години парите на стадион “Славия”?! Бербатов казва, че не пускам кокала. Ела гризни ти кокала, да видиш как е! Издържай ти клуб 27 години“, каза още Стефанов.
Шефът на “белите” обаче го грози солена глоба, след като нарече Попов “кастриран съдия”.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments