> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

БФС размаха пръст на Венци Стефанов


0
0
375

Съдийската комисия към БФС изрази възмущението си от думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов по отношение на съдията Никола Попов във вчерашния мач на “белите” срещу ЦСКА. Както е известно “червените” спечелиха с 1:0 на “Овча купел”, след което Стефанов, който е член на Изпълкома на БФС, обиди грозно рефера, който пък е син на зам.-изпълнителния директор на футболната централа Антон Попов.

Ето какво съобщиха от СК на сайта на БФС:
Във връзка с изказване в медийното пространство на г-н Венцеслав Стефанов – Президент на ПФК „Славия 1913“ и член на ИК на БФС след футболната среща ПФК „Славия 1913“ София – ПФК „ЦСКА-София“ към главния съдия, СК при БФС счита, че:
Подобен тип изказвания са обидни за честта и достойнството на всеки един човек. Подобни изказвания са неприемливи и уронващи престижа на футболната игра и футболното съдийство. Трудът, който полагат футболните съдии е достоен за уважение, а не за подигравки и унижения.

Категорично заявяваме, че СК на БФС ще има нулева толерантност към подобен тип унизителни изказвания. Тази футболна среща бе проведена при изключително трудни атмосферни условия, в които съдийството по никакъв начин не е повлияло на крайният резултат.

Подобно изказване от един дългогодишен футболен деятел и Президент на най-стария ФК у нас е недопустимо, още по-малко от член на ИК на БФС. СК на БФС си запазва правото да сезира Комисията по етика и феърплей към БФС“, пише в съобщението.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments