> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стана ясно какво са си казали Златан и Лукаку


0
0
414

Стана ясно какво са си казали Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку на мача между Милан и Интер (1:2) за Купата на Италия. Двамата се спречкаха в края на първото полувреме и дори опитаха да се сбият, но съотборниците им ги разтърваха. В ситуацията при статично положение за Интер, Ибра каза нещо на Лукаку и се започна сблъсък. Белгиецът обезумя и двамата доближиха главите си, а после ясно се чу на празния стадион размяната на реплики.

Да влезем вътре, кучко”, крещеше Ромелу и сочеше към съблекалните. Не са много играчите, които биха искали да започнат сбиване с огромната камара от мускули Лукаку, но Златан определено е един от тези, които нямат притеснения.
“Нещастник, на майка си ли ще се обадиш!?”, иронизира го шведът, който има черен колан по таекуондо.

Куриозно е, че двамата са играли заедно в Манчестър Юнайтед за няколко месеца, но дори тогава Ибра се държеше без никакъв респект към по-младия Ромелу. Даже веднъж беше казал, че ще дава по 50 лири за всеки път, в който той успее да спре топката добре…
Ще правя секс и с теб, и с жена ти”, крещеше Лукаку по пътя към съблекалните, едва удържан да не налети на съперниковата деветка.
Съдията Паоло Валери даде по един жълт картон на двамата и свири край на полувремето. Впоследствие Ибра беше декориран с жълто за втори път и така Интер успя да обърне мача.

“Разправията между Лукаку и Ибрахимович? Това е дерби, а не разходка в парка. Бил съм играч и знам как в такива мачове понякога страстите взимат връх. Най-важното е да насочиш гнева си в правилно”, каза треньорът на Интер Антонио Конте.

За Милан това е втора поредна болезнена загуба, след като през уикенда тимът падна и от Аталанта с разгромното 0:3.
“Разочароващо е да отпаднем, защото имахме амбиции в турнира и искахме да го спечелим. И сега показахме, че сме силен отбор, но в намален състав стана много трудно”, призна старши треньорът на Милан Стефано Пиоли.
“Не знам какво си казаха Ибрахимович и Лукаку. Двамата са зрели хора, но във футбола се случват такива неща. Тази ситуация оказа влияние и жълтият картон на Златан доведе до червен след почивката. При втория картон той извърши нарушение, воден от желанието да помогне в защита. Нещата се усложниха за нас, а и нарушението за дузпата беше много наивно.
Въпреки всичко, след тази загуба съм много по-позитивно настроен за бъдещето ни, отколкото след двубоя срещу Аталанта. Мачът беше равностоен, голямата разлика дойде от червения картон. Ако бяхме 11 срещу 11 и при 1:0 за нас, всичко можеше да се случи”, каза още Пиоли.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments