> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Златан провали Милан срещу Интер


0
0
403

Златан Ибрахимович провали Милан в голямото градско дерби с Интер от 1/4-финалите за Купата на Италия. Шведският голаджия беше изгонен в 58-ата минута за глуповато нарушение срещу Коларов, заради което получи втори жълт картон. Така везните се наклониха в полза на “росонерите”, който стигнаха до топ 4 след голове на Ромелу Лукаку (71-дузпа) и на Кристиан Ериксен (90+7). Преди това именно Ибрахимович (31) беше извел Милан напред на “Джузепе Меца”.
Така “Дерби дела Мадонина” предложи истинско зрелище на феновете пред телевизора, тъй като такива на трибуните няма как да има. Срещата беше белязана и от смяна на съдията, който в 75-ата минута получи травма и отстъпи мястото си на 4-ия рефер.

Иначе Златан откри, след като Суаило Меите го намери на позиция и шведът нанесе удар по трева от ръба на пеналтерията и отбеляза. Топката влетя в мрежата от лявата греда, оставяйки без шанс вратаря. Малко преди края на полувремето, звездите на двата тима Ромелу Лукаку и Златан Ибрахимович влязоха в спор като дори се стигна до физически сблъсък.

През втората част драмата бе пълна. Първо Златан беше натирен, след което Леао спъна Барела за дузпа, която Лукаку реализира. И така когато всички очакваха продълженията Кристиан Ериксеон вкара от свободен удар в 97-ата минута, за да прати “нерадзурите” на полуфинал за Купата на Италия.

“За втора поредна година сме на полуфинал в турнира и заслугата е на футболистите, които се държаха правилно на терена от началото до края. Не беше лесно. Милан е силен отбор, който оглавява класирането в Серия А, затова можем да сме доволни от факта, че ги елиминирахме. Дори да бяхме останали 11 срещу 11, пак можехме да обърнем мача. Мисля, че резултатът преди победния ни гол не беше справедлив. Ние имахме инициативата, а техният вратар Ханданович направи много спасявания”, изтъкна треньорът на Интер Конте.

“Отново създадохме огромен брой продължения, които пропуснахме. Това трябва да се промени, за да не губим точки в мачове, в които сме по-добрият отбор. Сега вече мислим за двубоя с Беневенто, а после идва първият полуфинал за купата. От един месец насам повтарям, че това е отборът, няма да има нови и напуснали футболисти. Ериксен е интелигентно момче, старае се много. Той е част от тима и се радвам, че вкара този важен гол. Исках точно той да стреля, защото много добре знам какво умее от статични положения. Кристиан е срамежлив, надявам се сега да излезе от черупката си. Всички го харесваме, но трябва да е по-решителен”, допълни Конте.

Снимка: facebook.com/Inter

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments