> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Солскяер покани Холанд в Манчестър Юнайтед


0
0
362

Оле Гунар Солскяер покани Ерлинг Холанд в Манчестър Юнайтед. Норвежецът следи прогреса на нападателя на Борусия Дортмунд, като се надява младокът да избере именно “червените дяволи”. Холанд е един от най-резултатните нападатели в света, като реализира 38 гола в 40 мача за Борусия Дортмунд след присъединяването си от Ред Бул Залцбург в края на 2019 г. А двамата са работили заедно в Мьолде и тази близост може да се окаже решаваща. Според Sky Sports, „червените дяволи“ изпълнили откупната клауза на играча, която била на стойност 20 млн. евро по онова време, но не се споразумели за условията на трансфера.

Сигурно е, че Ерлинг ще има фантастична кариера, винаги съм го казвал. Следя Ерлинг отблизо. Прекарахме месец и половина заедно, беше страхотно. Той ще има отлична кариера както в Норвегия, така и на клубно ниво. Той се представя чудесно в Дортмунд и като норвежец съм радостен, че той се справя по този начин“, започна той за норвежкия вестник VG. „Холанд има договор с Дортмунд до 2024 г., но и освобождаваща клауза от 75 млн. евро, която влиза в сила от лятото на 2022.

Редица европейски грандове са свързвани с играча, включително съперниците на Юнайтед във Висшата лига Челси и Манчестър Сити, както и колосите в Ла Лига Реал Мадрид и Барселона. “Ще направим всичко най-добро да станем по-добър състав и той ще даде най-доброто от себе си да стане по-добър футболист, но къде ще отиде? Не искам да казвам нищо освен това, че му пожелавам всичко най-хубаво. Изборът, който направи, зависи изцяло от него“, завърши Солскяер.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments