> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Челси чупи трансферния си рекорд заради Холанд


0
0
362

Челси ще счупи трансферния рекорд заради Ерлинг Холанд, който се превърна в суперзвезда само за година в Борусия Дортмунд. Според „The Athletic“, лондончани са решени да привлекат стрелеца през летния трансферен прозорец, защото догодина може и да не успеят да се доредят, след като норвежкият футболист привлече интереса на Реал Мадрид, Барселона и Манчестър Юнайтед.

Неговата клауза за освобождаване от 66,6 милиона паунда не може да бъде активирана до края на сезон 2021/22. За да бъде реализиран подобен трансфер, Борусия Д ще поиска огромна сума за своя голмайстор. Така Челси ще трябва да плати 91 милиона паунда, за да си осигури услугите на Холанд. Челси е готов да го превърне в най-скъпия си играч в историята.
Понастоящем тази титла се държи от вратаря Кепа Арисабалага
, за когото Челси плати 71 милиона паунда през 2018 година.

20-годишният Холанд се присъедини към Борусия Дортмунд от РБ Залцбург през 2019 година само за 17,1 милиона паунда. Стойността му нарасна след невероятното му представяне в Бундеслигата и Шампионската лига. Той доказа своя потенциал с 35 гола в 35 мача за германския гранд. След тези голове той беше избран и за най-добрия млад футболист до 21 години през 2020-а.

А мениджърът на Челси Франк Лампард се нуждае от нови попълнения, защото тимът му буксува на терена и няма да е изненада ако собственикът Роман Абрамович му покаже вратата. В момента Лампард разполага с Тимо Вернер и Оливие Жиру на върха на атаката. Германският нападател има само 4 гола в 18 мача. 24-годишният футболист не е успял да се разпише в последните си десет мача от Висшата лига. Вернер заби 34 гола в 45 мача за РБ Лайпциг миналия сезон, преди да се присъедини към Челси. Французинът пък е с три гола в 10 мача в Англия и с още пет попадения в Шампионската лига.
Вярвам, че Вернер ще преоткрие головата си форма, въпреки трудностите, които изпитва в момента. Тимо има моята подкрепа. До върха се стига с много желание да вкарваш голове. Не всеки път се получава, но е важно да може да преодолеете именно тези трудни моменти“, обяви Лампард.
Тимът му има трудно гостуване довечера на Лестър.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx