> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Славия взе талант на Лудогорец


Славия взе талант на Лудогорец

0
0
415

Славия привлече полузащитника на Лудогорец Ерол Дост. Това беше съобщено от официалния сайт на “белите”. Договорът на 21-годишния футболист е за срок от два сезона.
Освен в Лудогорец Дост е играл още и в Етър. Между 2016 и 2018 година халфът бе част от националните тимове на България U18 и U19. Ерол Дост е първото ново попълнение на Славия през зимната пауза в шампионата. Дост трябва да замени Филип Кръстев, който през лятото беше продаден на английския гранд Манчестър Сити.
Очаква се в “Овча купел” да пристигнат и редица руснаци. Това сам призна наскоро руският треньор на най-стария столичен клуб Александър Тарханов.
В първия си престой начело на “белите” Тарханов доведе на “Овча купел” нападателя Сердер Сердеров и защитника Никита Сергеев.
“Ако намеря млади и обещаващи футболисти, защо да не ги взема в Славия? Естествено, не можем да си позволим голямо име, тъй като не можем да му дадем висока заплата. Дали 10 000 евро е много за клуба? Никой в Славия не получава толкова”, каза Тарханов.
Той е уверен, че през пролетта белите ще се представят добре и без проблем ще запазят мястото си в елита. Тарханов припомни, че е поел Славия с едва 1 точка, докато сега са 12 т. Ако не е била ситуацията с коронавируса, то положението би било по-добро.
Руснакът разкри и срока на договора си със Славия – 2 години. “Президентът Венцеслав Стефанов ми каза, че договорът ми ще продължи, докато искам. За начало подписахме за 2 години. Надявам се, че ще го изпълня”, казва още Тарханов, цитиран от руски медии.
Той трябва да попълва състава, защото наскоро капитанът Янис Карабельов избяга в Унгария. Също така се оказа, че Христо Попадийн, Венелин Филипов и Радослав Терзиев не попадат в плановете на Александър Тарханов и разтрогнаха договорите си по взаимно съгласие. Отделно има италиански интерес към някои от водещите играчи на тима.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx