> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Национал на България избяга от Славия в Унгария


Национал на България избяга от Славия в Унгария

0
0
335

Янис Карабельов избяга от Славия, за да премине в унгарския Кишварда. Договорът на българския национал е за две години и половина. Той ще излезе без пари на “маджарите”, защото контрактът му с “белите” изтече и самият Карабельов не е пожелал да го поднови, за да вземе родният му клуб пари за него.
Кишварда в момента заема петото място в класирането с 23 точки. Едноличен лидер е Ференцварош с 38 т. и без нито една загуба от началото на сезона.
“Контрактът ми със Славия изтече. Исках нови предизвикателства, да докажа себе си в по-силен шампионат. Кишварда изпълни моето желание. По време на преговорите успях да се убедя, че тимът ще оцени моите усилия и ще направи реалност плановете ми”, бяха първите думи на Карабельов.
“Със сигурност унгарското първенство е по-силно от българското. Знам, че спортът в Унгария се развива с помощта на държавата. Финансовото състояние на клубовете е стабилно, а междувременно се строят нови стадиони. Това ми гарантира, че ще съм на добро място за развитие.
Целя да привлека внимание към себе си от страна на националния отбор на България, но целта ми за следващите шест месеца е да помогна на новия си клуб”, каза още родният национал.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx