> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Синовете на Ганчев и Инджов поемат ЦСКА?


Синовете на Ганчев и Инджов поемат ЦСКА?

0
0
633

Данаил Ганчев и Диян Инджов е много вероятно да поемат властта в ЦСКА от бащите си. Както е известно, след продажбата на Али Соу в руския Ростов, част от феновете на “червените” изразиха недоволството си, в следствие на което Гриша Ганчев и Илиян Инджов заявиха, че се оттеглят от клуба, съобщава “24 часа”.
„Просто обясних на играчите, че това, което става не е наша работа, а нашата работа е на терена. Но понякога е трудно с мотивацията в подобна ситуация“, сподели наставникът на отбора Бруно Акрапович след успеха с 1:0 над Черно море в събота.

Ситуацията не е приятна, но гледаме да си следваме тренировъчния процес. Имаме 3 месеца и с момчетата си говорихме, че ще направим всичко възможно, за да станем шампиони. Това е както за нас, така и за клуба, за нашите фенове и за господин Ганчев. За нас е изненадващо неговото решение. Ние ще се постараем той да размисли“, каза капитанът Петър Занев.

„Не сме разговаряли с г-н Ганчев. Аз съм футболист и гледам как се представяме на терена. Господин Пламен Марков и главният мениджър Стойчо Стоилов дойдоха и говориха с нас. Имаше напрежение особено през първото полувреме. Бяхме доста сковани и им казах, че трябва да се отпуснем, защото разбрахме, че Лудогорец направи грешна стъпка и за нас беше задължително да победим. Трябва да се справяме с емоциите си и да демонстрираме по-добра игра“, допълни още той.
На мача не е присъствал никой от ръководството освен финансовият директор Трифон Попов.

Вследващия кръг ЦСКА гостува на Лудогоец в битка за първото място, а “червените” вече бяха надъхани от легендата на българския футбол Христо Стоичков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments