> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Саутхемптън спря Челси


0
0
336

Саутхемптън и Челси поделиха точките след равенство 1:1 в първия двубой от съботната програма на 25-ия кръг в английската Висша лига. „Светците“ изиграха добро първо полувреме на „Сейнт Мерис“ и поведоха заслужено след гол на новата придобивка Такуми Минамино, който дойде през зимата под наем от Ливърпул. Японецът реализира технично след страхотен пас в коридор на Нейтън Редмънд. През втората част възпитаниците на Томас Тухел увеличиха агресията в играта си и стигнаха до равенство след точно изпълнен наказателен удар от Мейсън Маунт. Лондончани обаче се оказа, че няат сили за победа в този мач.

Последваха по-добри минути за гостите, но „светците“ бяха близо до връщане аванса в резултата, когато изстрелът с глава на Яник Вестергор се отби от напречната греда. В крайна сметка, двата отбора не се победиха, като Саутхемптън спря поредица от шест поредни поражения в Лигата. Тимът е 13-и с 30 точки. Челси продължава без загуба след идването на Тухел, заемайки четвъртата позиция с 43 т.
В следващите си срещи „светците“ гостуват на Лийдс в отложен мач, докато за „сините“ предстои гостуване във вторник на Атлетико Мадрид в първи осминафинал от Шампионска лига, преди домакинство на Манчестър Юнайтед във Висшата лига.

Снимка: facebook.com/ChelseaFC

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments