> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Саутхемптън – Челси


0
0
381

Саутхемптън приема устремилия се към Шампионската лига Челси в мач от 25-ия кръг на Висшата лига на Англия. Срещата е в събота от 14.30 часа на “Сейнт Мерис Стейдиъм”, а преди нея домакините са 13-и в класирането с 29 точки, докато гостите са четвърти с 42 и вече само на 4 т. от втория Манчестър Юнайтед.

“Светците” са в невиждана криза на фона на невероятния старт на кампанията. Тимът на Ралф Хазенхютъл е серия от шест поредни загуби в шампионата. В тях бяха вкарани само 4 гола и инкасирани внушителните 20! Разбира се, девет от тях са при загубата от “червените дяволи”, но това не оправдава южняците, които са с петата най-слаба защита в първенството, но паралелно продължават за ФА Къп след 2:0 над Уулвърхемптън преди малко повече от седмица.
За този мач австрийският мениджър ще е без Кайл Уокър-Петърс, Майкъл Обафеми, Уилиъм Смалборн и Тио Уолкът, а до последно под въпрос ще е Ибрахима Диало.

Челси в същото време се намира в невероятен подем. Новият мениджър Томас Тухел преобрази отбора, който е в серия от пет победи и един хикс преди това, като в тези мачове “сините”инкасираха само един гол и вкараха 8. Навън лондончани спечелиха последните си три визити.
В момента в лазарета са само Тиаго Силва и Кристиан Пулишич, а с леки болежки са Тами Абрахам и Кай Хаверц. Вероятно Тухел ще направи някои промени, защото във вторник Челси гостува на Атлетико Мадрид в първи мач от 1/8-финалите на Шампионската лига. Заради коронамерките срещата ще се играе в Букурещ.

Днешните съперници са се срещали доста пъти последните години. Челси е с три победи, две равенства и една загуба последните шест мача, при 12:6 обща голова разлика. Саутхемптън всъщност е в серия от 4 поредни победи от лондончани на собствената си сцена.

Неминуемо в днешния мач ситуацията ще е същата. Саутхемптън определено няма аргументи да се противопостави на този Челси. Прогнозата ми е играчите на Тухел да бият поне с два гола разлика.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments