> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сапунен сериал в Ботев Пд, Зингаревич пак преговаря да купи клуба


Сапунен сериал в Ботев Пд, Зингаревич пак преговаря да купи клуба

0
0
360

Прехвърлянето на контролния пакет акции на Ботев Пд на Антон Зингаревич се превърна по български в сапунен сериал. Руският милиардерски наследник обяви, че отново ще преговаря с настоящите собственици за купуването на „канарите“. Това стана ясно от съобщение на кандидат-купувача в сайта на Ботев. Самият Зингаревич обяви вчера, че замразява преговорите заради аматьорско поведение от страна на пловдивчани, които се защитиха, че са получили допълнителни условия, и са отправили запитване, каква е целта на тези въпроси. Изглежда, че двете страни са изчистили проблемите и Зингаревич все по-близо се приближава до Ботев.

Сдружение ПФК Ботев и изявилият готовност да инвестира във ФК Ботев Пловдив АД руски предприемач г-н Антон Зингаревич подновяват преговорите за прехвърляне на мажоритарен пакет от акциите на футболното дружество.

Настоящото съобщение е съвместна позиция на Сдружението и г-н Зингаревич.

До обрата спрямо вчерашното замразяване на разговорите се стигна, след като представители на г-н Зингаревич и членове на УС на Сдружение ПФК Ботев проведоха спешна среща в днешния ден, протекла изключително позитивно и ползотворно. Двете страни се договориха за спазването на строга конфиденциалност по условията на евентуалната сделка до завършването на преговорите.

Съзнавайки огромния интерес на обществеността и журналистите, бихме желали да поясним, че официална и достоверна информация за преговорите и бъдещето на клуба ще се публикува само на клубния сайт.

Желаем на всички светли, топли и споделени Коледни празници“, обявиха от Коматево.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx