> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Зингаревич иска 99% от Ботев Пд


Зингаревич иска 99% от Ботев Пд

0
0
432

Евентуалният бъдещ собственик на Ботев Пловдив Антон Зингаревич има план да вземе 99% от акциите на клуба, като това ще стане поетапно. Засега той ще придобие 60% от ценните книжа, които в момента са в притежание на Сдружение ПФК Ботев, което е собственик на клуба.
Намерението на Зингаревич е да купи и 39-те процента от ТЦ-ИМЕ. Преди по-малко от месец се появи официално и цена за този пакет от 3900 броя обикновени поименни акции с право на глас, с номинална стойност от 10 лева, пише Plovdiv24.bg.

На 2 декември от синдик Ани Миленкова бе обявен публичен търг в София за въпросните акции при начална тръжна цена 176 752 лева, представляваща 80 на сто от оценка на вещото лице. Тогава нямаше желаещи да придобият 39 процента от ПФК Ботев. Може би чакат цената да падне още.
Точно с този факт е свързан лъчът надежда за ботевистите – идването на Антон Зингаревич. Ако руснакът пожелае да закупи въпросния пакет и така да притежава 99 процента от акциите на клуба, тогава би следвало да се твърди, че наистина има по-сериозни намерения. Очаква се сделката да стане факт по-късно този месец въпреки проблемите, които купувачът имаше с настоящите шефове,

Бюджетът на Ботев при руския милиардески наследник ще скочи чувствително. Според запознати той ще е над 5 млн. евро. Сумата е внушителна на фона на сегашния годишен разчет на “канарчетата”. С времето може да набъбне и до 7 млн. евро. Очакват с 5-6 чуждестранни попълнения, които да вдигнат класата на “жълто-черните” за пролетта.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
1 Коментар
Най-стари
Най-нови Най-висок рейтинг
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари

[…] 50-годишният Валентич е избран за наставник от бъдещия собственик на пловдивския клуб Антон Зингаревич. Руският милиардерски наследник ще вземе контролния […]

0
Оставете Вашия коментарx