> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Роналдо е голмайстор №1 в Европа


Роналдо е голмайстор №1 в Европа

0
0
394

Кристиано Роналдо е голмайстор №1 за 2020 година в топ 5 на първенствата на Европа. Суперзвездата на Ювентус е отбелязал 33 попадения в Серия А през календарната година. На второ място е полският нападател на Байерн Роберт Левандовски, който има 32 гола в Бундеслигата. Третата позиция заема друг бомбардир от Серия А – Чиро Имобиле с 28 попадения. Пролетта стрелецът на Лацио заслужи отличието за топреализатор на Серия А за миналия сезон, но есента Роналдо го изпревари.


Четвъртото и петото място си поделят нападателят на Ливърпул Мохамед Салах и норвежкото чудо на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд. И двамата имат по 23 гола във Висшата лига и в Бундеслигата.
Това второ признание за Роналдо в рамките на 10 дни

, след като той беше награден и за Играч на века от Globe Soccer. Комичното е случая е, че тази анкета беше за първите 20 години на века.
Възрастта няма значение“, обяви 35-годишният Роналдо. “Това, което е важно, е мисленето. Няма значение дали Кристиано Роналдо е добре, не знаеш какво ще се случи утре. Аз живея в настоящето, в този момент. Сега се чувствам щастлив, в добро състояние и добър период от живота си. Надявам се да играя още много, много години, но никога не се знае.


Ще бъде трудно Португалия отново да стане европейски шампион, но ние сме добър, млад отбор. Имаме фантастичен треньор. Така че сме позитивно настроени. Отборът ни е по-добър, младите момчета стават все по-добри. Аз съм уверен в силите ни”, каза Роналдо.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx