> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Араби наградиха Роналдо за №1 на XXI век


Роналдо Златна топка

0
0
430

Кристиано Роналдо заслужи наградата за Футболист №1 на XXI век, макар от него да са изминали едва 20 години. Суперзвездата на Ювентус получи приза на ежегодните награди “Globe Soccer Awards”. Церемонията се състоя в Дубай и са организирани от местната власт. Роналдо присъстваше лично, за да вземе наградата. Последните дни той е на ваканция именно в Емирствата.
За това отличие той спореше с вечния си конкурент Лионел Меси, бразилеца Роналдиньо, както и доста изненадващо Мохамед Салах.
В същото време Реал Мадрид получи наградата за отбор на столетието. Хосеп Гуардиола е треньор №1, като надви сър Алекс Фъргюсън, Жозе Моуриньо и Зинедин Зидан.
Байерн Мюнхен обра всички награди за последния сезон. Баварците, които у дома заслужиха титлата и Суперкупата, както и купата от Шампионската лига, са отбор на годината, треньорът им Ханзи Флик е №1 сред колегите си, а Роберт Левандовски е най-добрият играч.
Испанците Жерар Пике и Икер Касияс получиха наградите за славните си кариери. Жорже Мендеш, агентът на Роналдо, пък взе подобна награда в своята сфера.
Иначе Роналдо печелеше приза за играч №1 в последните четири години и макар през тази да нямаше как да пребори Левандовски, взе отличие.
“За мен е чест. Няма как да не съм щастлив. Празнувам по най-добрия начин 20-годишнината от професионалната си кариера. Получи се страхотна Галавечер в Дубай и то в невероятно място – Брудж Халифа”, каза 5-кратният носител на “Златната топка”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx