> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Роналдо вече еднолично е реализатор №1 в историята на футбола


0
0
466

Кристиано Роналдо стана най-резултатният футболист в историята на футбола със 760 попадения на клубно и национално ниво. Португалецът подобри постижението на легендарния чех Йозеф Бицан, като двамата деляха първата позиция последните 10 дни. 5-кратният носител на “Златната топка” се разписа за Ювентус при успеха с 2:0 над Наполи за Суперкупата на Италия. Португалецът беше точен в 64-та минута, а другият гол заби испанецът Алваро Мората в добавеното време. За Роналдо това беше 85-и гол за “Старата госпожа”, като той има още 450 попадения за Реал Мадрид, 118 за Манчестър Юнайтед, 5 за Спортинг Лисабой и 102 гола за националния отбор на Португалия.

Много сме радостни. Беше трудно, особено предвид тежкия терен, но си свършихме работата. Показахме съвсем различна нагласа в сравнение с мача срещу Интер (0:2 в неделя). Тогава играхме зле, но това вече е в миналото. Трофеят е важен за нас, надяваме се той да ни донесе допълнително самочувствие и увереност“, каза Кристиано след мача, който се игра в Реджо Емилия. На стадион „Мапеи“ Юве имаше и леко късмет, защото В 79-та минута звездата на Наполи Лоренцо Инсиние пропусна дузпа.

Трофеят е първи в треньорската кариера на Андреа Пирло. „Радостта ми е голяма. Усещането да печелиш като треньор е различно. Мисля, че дори е по-приятно от това да вдигаш купи като футболист, защото сега водя един велик клуб, с огромна история. Прекрасен миг“, сподели Пирло след мача.

„С Дженаро Гатузо (треньора на Наполи) сме приятели, но и двамата бяхме твърде концентрирани, за да си разменяме шеги край тъчлинията. Разочарован съм за него, но пък се радвам за себе си. Предвид всичко, което направихме от началото на сезона, критиките след загубата от Интер бяха прекалено много и незаслужени.
Затова съм още по-доволен, че победихме. Свикнал съм, че медиите могат да те издигнат на върха и след това да те сринат. И като футболист съм имал върхове и спадове. Зад гърба ми стои много сериозен клуб и мога да работя спокойно. Резултатите ще говорят за мен”, каза още Пирло.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx