> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Интер оглави Серия А след 2:0 над Ювентус


0
0
424

Интер оглави класирането в Серия А. “Нерадзурите” събраха 40 точки, с колкото е и досегашният водач Милан, но “росонерите, които довечера гостуват на Каляри, са с по-лоши допълнителни показатели. В дербито на 18-ия кръг Интер надигра Ювентус с 2:0 с голове на Артуро Видал (13) и Николо Барела (52). Това е първа победа за “нерадзурите” срещу “бианконерите” от септември 2016 г. насам в “Дерби д’Италия”, а също и за Антонио Конте над бившия му тим. От тогава Ювентус имаше пет победи във всички седем двубоя.

Пред празните трибуни домакините можеше да сломят шампиона и с повече голове, но направиха множество пропуски. И това е на фона на безпрецедентната криза в тима – наскоро стана ясно, че играчите не са получавали заплати от шест месеца, а китайските собственици искат да продадат клуба, защото явно не могат да го издържат.

На „Джузепе Меаца“ гостите първи вкараха топката във вратата чрез Алваро Мората, но попадението не бе зачетено заради положение на засада на Федерико Киеза. Малко след това „нерадзурите“ поведоха чрез Артуро Видал, който реализира с глава след центриране на Николо Барела. За чилиеца това бе попадение във втори пореден мач. До края на полувремето домакините можеха да покачат аванса си, но пропуски направи Лаутаро Мартинес.

Малко след началото на втората част Барела ознаменува силната си игра след гол, а асистенцията бе дело на Алесандро Бастони. До края резултатът остана непроменен и така Интер се изравни, макар и временно, с градския си съперник Милан на върха в таблицата.
Юве загуби за втори път от началото на сезона и вече изостава на седем точки от първото място. В следващите си мачове Интер гостува на Удинезе, докато Ювентус е домакин на Болоня.

За да победиш отбор като Ювентус, който е отправна точка за всеки отбор в Италия, трябва да покажеш най-доброто. Точно това и направихме. Бяхме се подготвили добре и се радвам, че правилно бяхме разгадали начините, по които можем да нараним Юве. Момчетата изпълниха плана идеално и съм много доволен. Подобни победи ти дават увереност и ти показват, че си на прав път”, заяви Конте.

Все още смятам, че Юве е с едни гърди не само пред Интер, но пред всички останали отбори в Италия, но ние работим здраво, за да стопим изоставането си. Виждате, че Интер си връща истинското лице, както в Италия, така и в Европа, защото стигнахме до финала в Лига Европа. Отпадането от Шампионската лига този сезон е отворена рана, която още носим, но играчите знаят, че могат да се учат от подобни провали и да ги използват като мотивация те да не се повтарят отново”, допълни наставникът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
1 Коментар
Най-стари
Най-нови Най-висок рейтинг
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари

[…] всичко, което направихме от началото на сезона, критиките след загубата от Интер бяха прекалено много ….Затова съм още по-доволен, че победихме. Свикнал съм, […]

0
Оставете Вашия коментарx