> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Реал все пек ще успее да задържи Серхио Рамос


0
0
510

Реал Мадрид все пак ще успее да задържи капитана на тима Серхио Рамос. Различията между страни вече намаляват и защитникът се очаква да подпише нов договор.
Пробивът между двете страни е дошъл след неформален и личен разговор между Рамос и президента на клуба Флорентино Перес, пише испанския вестник „ABC“. Последните дни двамата са си разменили обаждания, за да се поинтересуват взаимно за здравето си. Президентът на Реал даде положителен тест за COVID-19 на 2 февруари. От своя страна, Перес също се е обадил на защитника, за да види как се чувства след операцията в коляното, която претърпя Рамос миналата събота.

Желанието на Рамос е да продължи да играе за Реал Мадрид. Досега обаче 34-годишният защитник не е склонен да приеме предложението на клуба, което ще доведе до намаляване на заплатата му с 10% в замяна на нов двугодишен договор. Тъй като и двете страни стояха твърдо на позиции, преговорите изглеждаха в задънена улица. В същото време ПСЖ мъти главата на испанеца, като му предлага 3-годишен договор за общо 45 млн. евро.

В същото време Реал планира да се раздели в края на сезона с полузащитниците Гарет Бейл и Иско, пише в туитър журналистът Фабрицио Романо. Бейл в момента е под наем в английския Тотнъм, но ако “шпорите” не искат да продължат наема, уелсецът ще се върне в мадридския гранд. През настоящия сезон Бейл има 7 мача във Висшата лига, а Иско е с 13 мача в Ла Лига и има 1 асистенция.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments