> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Рангник: Точката срещу Челси е късмет


0
0
236

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник призна, че спечелената точка срещу Челси е късметлийска. Двата тима извъртяха 1:1 в изтеглен мач от 37-ия кръг, но лондончани реално изтърваха съперника.

“Имахме късмет през първото полувреме. Отново трябваше да разчитаме на страхотните спасявания на Де Хеа и на шпагати в последния момент. През втората част стояхме по-добре. Имаше моменти, в които по-добре разигравахме топката. Макар да допуснахме гол в 60-ата минута, успяхме да реагираме със страхотната асистенция на Неманя Матич и невероятното завършване на Кристиано Роналдо“, заяви германецът.

„В последните 20 минути мачът бе отворен. Те можеха да отбележат, като Рийс Джеймс удари гредата, но и ние имахме нашите моменти и Кристиано можеше да отбележи още един или два гола. Като цяло обаче признавам, че извадихме късмет да стигнем до точката. Все пак ми хареса реакцията през второто полувреме. Не искам да обвинявам никого. Видя се, че бяхме далеч от това да контролираме мача, докато Челси повече владееше топката”, добави той, след което коментира слуховете, че ще застане начело на националния отбор на Австрия. Както е известно Рангник ще бъде заменен от Ерик тен Хаг на „Олд Трафорд“ след края на сезона.

„Казах ви, че искам да говорим само за мача. Единственото, което мога да потвърдя е, че ще продължа с консултантската си роля в клуба след края на сезона и ще бъда на тази длъжност в следващите две години. Не съм говорил за това с Ерик но съм говорил с борда на директорите относно бъдещата ми позиция и конкретната работа, която се очаква от мен. Затова мога да потвърдя, че ще продължа в тази роля”, обобщи немецът.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx