> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Псувни и средни пръсти на Юве – Интер


0
0
406

Супердербито на Италия от 1/2-финалите за Купата на страната беше белязано от псувни и средни пръсти. Действащите “герои” бяха наставникът на “нерадзурите” Антонио Конте и бившият му шеф в Торино – президентът на “бианконерите” Андреа Аниели. Странно защо, но двамата не показаха особено топли чувства един към друг, след като Конте изведе Юве до три титли в Серия между 2012 и 2014 г., а също така заслужи и две Суперкупи на Италия (2012 и 2013 г.).

Аниели бе уловен от камерите да псува Конте след последния съдийски сигнал, но и треньорът на “нерадзурите” не се показа като светец. След края на първото полувреме, отправяйки се към съблекалнята, Конте пък показа неприличен жест (среден пръст – б.р.) към ложата на Ювентус, където се намираше и Аниели.
След мача Конте заяви следното: “От Ювентус трябва да са по-учтиви. Да показват спортсменство и уважение към тези, които работят”.

На “Алианц Стейдиъм” двата тима направиха постно нулево реми в реванша, но торинци бяха спечелили първата среща с 2:1 преди седмица и това им гарантира продължаване на финала. Освен това, беше продължена и традицията Юве да не губи от Интер като домакин, която датира от 2012 година.
Юве ще спори за титлата срещу по-добрия от Аталанта или Наполи (0:0 в първия мач), които излизат на реванша довечера.

“Надявах се да стигнем дотук. Като дебютант се надявах да спечелим Суперкупата, да стигнем до финала за Купата на Италия и до 1/8-финала в Шампионската лига. Като футболист всичко беше по-лесно, всичко свършваше с края на мача. Като треньор трябва веднага да започна да мисля за следващия двубой, да мисля за 30 различни неща. За момента не сме постигнали нищо. Сега трябва да си починем и да започнем подготовка за следващия мач в събота (гостуване на Наполи)”, заяви Пирло.

Специалистът бе сравнен с друг бивш треньор на Юве – Масимилиано Алегри след края на мача и призна, че е поласкан от това.
“Приятно е да чуя това сравнение. Ако успея да спечеля това, което той спечели, може да ме наричате Алегрианец. Всеки мач е различен и се подготвяме по различен начин. Интер почти нямаше точен удар, докато ние имахме няколко добри възможности. Доволен съм. Още от началото на сезона се отбраняваме в схема 4-4-2, но днес играхме по съвсем различен начин. В зависимост от това, което показва съперника, решаваме как ще излезем на терена, но в защита оставаме във формация 4-4-2″, каза още магическият плеймейкър.

Колаж: serieanews.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments