> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Ювентус – Интер


0
0
437

Ювентус посреща Интер в полуфинален мач реванш за Купата на Италия. Срещата е във вторник от 21.45 часа на “Алианц Стейдиъм” в Торино.
Дерби д’Италия, както е известен сблъсъкът между тези два отбора на Ботуша, ще определи първия финалист в надпреварата. В първия двубой “Старата госпожа” успя да излъже отбора от Милано на неговия стадион с 2:1. Двата гола за торинци вкара Кристиано Роналдо, а точен за Интер беше Лаутаро Мартинес.

Между полуфиналните срещи и двата отбора имаха наглед трудни изпитания за първенството, които обаче успяха да спечелят с идентичен резултат. В петък вечер Интер гостува на Фиорентина и си тръгна с трите точки благодарение на точните изстрели на Николо Барела и Иван Перишич без да допусне гол срещу отбор, който преди Коледа победи Юве като гост с 0:3.
От своя страна “бианконерите” приеха Рома, който преди мача се намираше пред тях в класирането. С гол на Кристиано Роналдо и автогол на защитник на римляните, Юве спечели с 2:0 и вече заемат третото място в Калчото само на 5 точки от “нерадзурите” и на 7 от водача Милан, но е с мач по-малко и от двата отбора от Милано.

В мача за първенството, който се изигра само преди няколко седмици, Интер успя да надвие Ювентус с 2:0 като домакин, така че познава вкуса на победата срещу този отбор. Но мачът за купата е елиминационен сблъсък, в когато торинци имат предимство от първата среща, а сега ще играят на собствен терен, където и стените помагат понякога.
За “Старата госпожа” мача поради контузия в коляното пропуска Пауло Дибала, а Леонардо Бонучи и Аарън Рамзи до последно ще са под въпрос. “Нерадзурите” нямат проблеми с контузени футболисти към момента, но наказани поради натрупани жълти картони за този мач са двамата чилийци Артуро Видал и Алексис Санчес, чиито опит в такива дербита определено ще липсва на отбора от Милано.

Статистиката от двубоите на домашна сцена между двата гранда в последните 10 години дава предимство на Ювентус (14 победи, 5 загуби и 6 равни мача при голова разлика 35:23 за тях).
Разбира се тази година Интер изглежда по-силен от всякога и амбициите им са също толкова големи. Тимът разполага с достатъчно огнева мощ в атака в лицето на Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес, докато от другата страна на игрището класата на Кристиано Роналдо е достатъчна, за да очакваме голове от страна на домакините в този мач.
С оглед на казаното дотук, моята прогноза е над 2,5 гола в мача или и двата отбора да отбележат гол, които може да комбинирате с над 5,5 картона в мача.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments