> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Тотнъм – Брентфорд


Прогноза за мача Тотнъм – Брентфорд

0
0
369

Тотнъм е домакин на Брентфорд в първия 1/2-финал за Купата на лигата на Англия, който носи името “Карабао къп”. Срещата е във вторник от 21.45 часа на “Тотнъм стейдиъм”, като сблъсъкът е локално дерби. Разстоянието между стадионите на двата отбора е около 20 км.
“Шпорите” обаче са абсолютен фаворит, тъй като все пак са едно ниво над гостите си в днешния мач. Тотнъм е четвърти във Висшата лига с 29 точки, докато Брентфорд заема същата позиция във второто ниво на английския футбол – Чемпиъншип с 41 т.

Отборът на Жозе Моуриньо лъкатуши от средата на декември, като последните шест мача е с по две победи, равенства и загуби във всички турнири, в които са вкарани девет гола и са получени седем. У дома лондончани са с три победи и едно поражение в последните четири мача.
Моуриньо ще е без контузените Гарет Бейл, Джовани Ло Селсо и Джафет Тангана. В допълнение Ерик Ламела е оставен извън състава, защото е нарушили издадените от британското правителство разпоредби и е посрещнал Коледа в голяма компания.

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк има по-малко кадрови проблеми, като аут са само Шандон Баптист, Кристиан Норгаад и Мадс Расмусен.
“Пчеличките” са в серия от четири поредни победи във всички турнири и с общо пет успеха и един хикс в шест мача, при 13:6 голова разлика. Навън Брентфорд е с три успеха и един хикс в четири мача от началото на декември.
На “Тотнъм стейдиъм” тимът ще хвърли всичко, защото за пръв път в историята стигна толкова напред в голям турнир.

Класата на Тотнъм обаче ще си окаже влияние и смятам, че “шпорите” ще бият с разлика. За по-сигурен залог може да се пробва срещата да завърши с над 2,5 попадения. Няма да окаже влияние, че двата тима досега не са се срещали в официален мач.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx