> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Моуриньо призна, че Тотнъм е в криза


Моуриньо призна, че Тотнъм е в криза

0
0
312

Жозе Моуриньо призна, че Тотнъм е в криза. Лондончани са в серия от четири поредни мача без победа и вече са на 6 точки от първото място в класирането, което го оглавяваха преди две седмици. В последния кръг “топчиите” завършиха 1:1 при визитата на Уулвърхамптън, като събраха 26 т. и заеха петата позиция. Тимът му водеше почти през целия мач, но изпусна успеха в края. Първо Танги Ндомбеле (1) откри, но “вълците” изковаха точката чрез Ромен Саис (86). Типично в него стил португалецът обвини играчите си, че им е липсвала амбиция и желание за повече голове.
“Една точка срещу Уулвс би бил нелош резултат в друг случай, защото те не са слаб опонент. Но да поведем в първата минута и да имаме още 89, за да вкараме още, няма как да не съм разочарован. Знам как се подготвихме за мача и какво съм казал на играчите, но не искам да казвам повече от това. Поздравявам Уулвс, защото те успяха да ни притиснат, но ние устояхме и контролирахме мача. Проблемът е, че ни липсваше амбиция и желание да потърсим още голове.
Не знам дали заслужавахме повече от точка. Случи ни се най-доброто възможно нещо – да поведем в първата минута. След това контролирахме мача, но получихме гол от корнер. Имахме 89 минути да потърсим втори гол, но не се възползвахме. Стана като в мача с Ливърпул (1:2). 90 минути успяхме да се справим с доста опасни футболисти, но накрая ни наказаха от статично положение. Не съм казвал да се приберем в защита. Играчите знаят какво исках от тях на полувремето. Ако те не могат да го направят, проблемът е в тях”, каза Моу. В следващия кръг тимът му приема Фулъм в сряда от 20.00 часа.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx