> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Манчестър Сити – Тотнъм


0
0
320

Манчестър Сити приема Тотнъм Хотспър днес от 19.30 часа на “Етихад Стейдиъм” в мач от английската Висша лига. “Гражданите” ще се опитат да се затвърдят на първото място в класирането, където водят с 5 точки и мач по-малко пред другия отбор от Манчестър и са на път да си върнат титлата от Ливърпул. Тотнъм изостава на цели 14 точки от Сити и ако иска да съхрани надеждата за нещо голямо в шампионата, вече няма право на грешка.

Двубоят се очаква с голям интерес и защото представлява поредна глава от сблъсъка между треньорите Хосеп Гуардиола и Жозе Моуриньо. Тяхното съперничество датира повече от едно десетилетие и отдавна е надскочило пределите на клубно ниво. Без значение дали двамата водят Барселона, Реал Мадрид, Байерн или Манчестър Юнайтед, винаги когато се срещнат зарядът е голям. До този момент от 24 мача помежду им предимството е на страната на испанеца. Той е спечелил 11 от тези срещи, загубил е 7 и 6 пъти отборите им са завършили наравно. Откакто пое Тотнъм обаче португалецът е 2 от 2 срещу Гуардиола, като даже отборът му не е допуснал гол за 180 минути игра (2 победи с по 2:0). Вторият двубой беше през настоящия сезон и представлява реално последната загуба на Сити в първенството до момента. Те имат само още едно поражение от началото на сезона, от Лестър с 2:5 в третия кръг от шампионата.

Сити се намира в уникална форма към момента и даже записа рекорд по поредни победи във всички турнири в Англия, минавайки по този показател тимовете на Престън (сезон 1891-92) и Арсенал (1987-88). Те излязоха краен победител в 15 мача поред, включително 9 сблъсъка от Висшата лига!
Мачът с Тотнъм със сигурност пропускат моторът в средата на терена Кевин де Бройне и бразилецът Фернандиньо, но Серхио Агуеро е на път да се завърне в игра след дълго отсъствие и изглежда готов отново да къса мрежите на съперника.

От своя страна съставът на лондончани изглежда най-оптимален от доста време насам, като за тях няма да играят аржентинският халф Джовани Ло Селсо и левият бек Серхио Регуйон, но звездното дуо в нападение Хари Кейн и Хю Мин Сон отново е налице. Двамата изградиха чудесно партньорство през настоящия сезон и имат по 13 отбелязани гола всеки, докато за Манчестър Сити най-резултатен през кампанията изненадващо е Илкай Гюндоган с 9 попадения.

С оглед на тенденцията Сити да играят трудно срещу Тотнъм при Жозе Моуриньо, коефициентът за тях ми се струва доста висок (между 9.00 и 10.00 при водещите букмейкъри) и си струва да се пробва. За по-голяма сигурност предлагам опцията Хендикап +1,5 гола за Тотнъм, която може да се намери на коефициент около 2,00. Играта Гол/Гол върви на същата ставка и е не по-малко възможна в този мач.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments