> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Ливърпул – Манчестър Сити (печеливша)


0
0
376

Шампионът Ливърпул посреща лидера във Висшата лига Манчестър Сити в дербито на 23-ия кръг. Срещата е в неделя от 18.30 часа на “Анфийлд”, а преди нея “червените” са четвърти в класирането с 40 точки, докато “гражданите” водят с 47 т. и мач по-малко.

Мачът е троен отвсякъде, но букмейкърите дават предимство на Сити. Тимът на Пеп Гуардиола е в серия от девет поредни победи в първенството и общо 13 във всички турнири. А в последните 6 мача тимът вкара 18 гола и получи едва един. Това наистина е впечатляващо.
Испанският мениджър ще е без Серхио Агуеро, който е аут заради коронавирус, а преди това не беше играл от есента, след като беше контузен. Извън групата са още контузените Кевин де Бройне и Натан Аке.

А колегата на Пеп Юрген Клоп може би изживява най-трудния си период начело на Ливърпул. Тимът му загуби последните си две домакинства и спря невероятната серия от 68 мача без поражение на митичния стадион. Общо в последните шест мача във всички турнири мърсисайдци са само с два успеха, един равен и три загуби, при 9:6 голова разлика. На “Анфийлд” също така Ливърпул не познава успеха вече два месеца, като последният тим, с който се справи, е Уулвърхемптън (4:0) на 6 декември.
Клоп има и пълен лазарет, като твърдо аут са вратарят Алисон и полевите играчи Върджил ван Дайк, Жоел Матип, Диого Жота и Джо Гомес. А с леки болежки са Садио Мане, Фабиньо и Наби Кейта. А това си е много.

В последните шест мача между тези съперници три от тях завършиха без победител. Сити има два успеха, а Ливърпул – един, при 9:6 голова разлика в полза на Сити, като единственото успокоително за домакините е, че от доста време не са побеждавани от “гражданите” на този стадион. Именно на “Анфлийлд” Ливърпул не е вкарвал гол вече три мача, което не се беше случвало от 100 години.
Прогнозата ми е за успех на Манчестър Сити. Гуардиола е намерил верния път, а победите го показват. Сега той няма да пропусне да елиминира Ливърпул от борбата за титлата. За по-сигурно може да се пробва и със ставка Х2.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments