> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гуардиола след дузина победи: Целта е Лига Европа


0
0
337

Мениджърът на Манчестър сити Хосеп Гуардиола се подиграва с журналистите на Острова, след като обяви, че целта му е да се класират за Лига Европа. Изказването му е след успеха над Бърнли с 2:0 като гост, който беше девети пореден във Висшата лига и общо 13-и във всички турнири. Серията изкачи “гражданите” на върха в класирането, които водят с 3 т. пред Манчестър Юнайтед, но са и с мач по-малко.

“Сити може да играе и по-добре”, каза Гуардиола. Реално серията му от двубои без поражение вече са 20. В тях “гражданите” са допуснали само четири гола. “Можем ли да подобрим представянето си? Много. В този двубой загубихме много леки топки и това е единственото, което ме притеснява”, каза още Гуардиола. Той уточни, че цялостно е доволен, “защото продължаваме да сме стабилни и да създаваме достатъчно възможности”. “Отново се справихме много добре. Можем и по-добре, но като цяло нямам забележки. Футболистите са хора и са фантастични”, добави испанецът.

В неделя “гражданите” гостуват на шампиона Ливърпул, който допусна нова загуба на “Анфийлд” и е четвърти.
“Ние трябва да вършим нашата си работа. Голяма грешка е да мислим за другите отбори. Когато бяхме 12-и, си мислехме “забравете за Премиър лийг, да видим дали ще можем да се класираме за Лига Европа през следващия сезон”. Не трябва да се обръща внимание за серията и статистика, а само за следващия мач. Той е срещу Ливърпул, но отново е за три точки. Разбира се, че Ливърпул е претендент за титлата, но отново се дават същите точки за победа. Записахме шест поредни победи срещу отбори, които са от долната половина на класирането. Знаем колко трудно беше да постигнем някои от тези победи. Трябваше да дадем най-доброто от себе си. Сега предстоят мачове срещу различен тип отбори. Ливърпул, Тотнъм, Евертън, Уест Хем, Шампионска лига, Манчестър Юнайтед. Това е много тежка поредица“, каза още Гуардиола.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments