> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Виляреал – Ливърпул


0
0
315

Виляреал и Ливърпул ще определят първия финалист в Шампионската лига. Срещата е във вторник от 22.00 часа на ст. “Ел Мадригал”.

Англичаните излизат като суперфаворит, след като спечелиха първия мач с 2:0, а освен това им бяха отменени няколко гола. В допълнение “мърсисайдци” нацелиха и гредата на Херонимо Рули. Така “жълтата подводница” макар, че игра добре, се измъкна от разгром на Албиона.
И за този мач треньорът Унай Емери няма да може да използва контузения Алберто Морено, а до последно под въпрос ще са Франсис Коклен, Жереми Пино и голаджията Жерар Морено.
Титуляр напред ще е Арно Груневелд, а Морено вероятно ще се появи след паузата. Другият атакуващ би трябвало да е Джовани Ло Селсо. А защитата ще се командва от бившия испански национал Раул Албиол, който ще си партнира с Пау Торес.
През уикенда Емери запази част от титулярите си, а резервите му паднаха при визитата на Алавес с 1:2. Преди първия мач с Ливърпул Виляреал беше с по две победи и равенства, а общата голова разлика в тези шест двубоя е 7:7.

Юрген Клоп няма проблеми с контузени и наказани, като под въпрос е само бразилската резерва Роберто Фирмино. Напред ще е мощното трио Момо Салах, Садио Мане и Луис Диас, а зад тях ще са Тиаго Алкантара и Джордан Хендерсън.
Ливърпул е в серия от пет поредни победи, в които са вкарани 12 гола и са инкасирани едва два. “Червените” вече в четири мача не са допускали гол. Именно това подсказва, че на Виляреал ще му е доста трудно във вторник вечерта. Освен това англичаните са вкарали поне по две попадения в 10 от последните 11 мача в турнира. Ливърпул е и в серия от девет поредни победи в Шампионската лига.
Виляреал също е в серия от 12 поредни домакински мачове на собствената си сцена, където преклониха глави отбори като Реал Мадрид, Ювентус, Байерн Мюнхен и Атлетико Мадрид. За съжаление на испанците обаче Ливърпул е просто различен звяр.
Отборът на Клоп е преобладаващият фаворит за финала и трябва да го направи в победен стил във вторник. Двойката в тази среща е просто сигурна. Друга опция е в срещата да паднат над 2,5 гола.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx