> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Борусия М – Борусия Д


0
0
388

Борусия Мьонхенгладбах приема Борусия Дортмунд в първи мач от XVIII кръг на немската Бундеслига. Локалното дерби е в петък от 21.30 часа на стадион “Борусия-Парк”. Преди него домакините са седми в класирането с 28 точки, докато гостите са четвърти с точка повече и на цели 10 от лидера Байерн Мюнхен.

Това дерби винаги е имало изключителен заряд. Сега букмейкърите дават леко предимство на гостите, но след като няма публика, всичко опира до възможностите на играчите. Мьонхенгладбах е в много добра форма, като последните пет мача е с четири победи и един хикс. Тимът на Марко Розе не познава загубата от 19 декември, когато падна у дома от Хофенхайм (1:2). След това Борусия сломи Байерн и Вердер на собствена сцена.
Розе ще е само без Бреел Емболо, а до последно под въпрос ще са Валентино Лазаро и Маркъс Тюрам. Последният е нападател и е син на големия френски футболист Лилиан Тюрам. Напред обаче ще се разчита на Ларс Стиндъл, който е с девет гола този сезон.

От другата страна Петер Щьогер има доста кадрови проблеми. 51-годишният австриец ще е без контузените Торган Азар, който е брат на Еден Азар, Аксел Витсел, Марсел Шмелцер и Дан-Алекс Загаду, а наказан е Томас Дилейни. След наказание обаче се завръща турчинът Емре Джан.
Дортмунд е с хикс и загуба в последните два мача, след като преди това тимът беше наредил три успеха. В тези мачове бяха вкарани 8 гола и инкасирани 5.

В сблъсъците между тези съперници Дортмунд е абсолютен доминант, след като е спечелил последните 12 мача, четири от тях именно на “Борусия-Парк”. Мьонхенгладбах обаче е непобеден в 11 от последните си 12 домакински двубоя.
Смятам, че тази серия ще продължи, домакините няма да загубят. Може да за изпробва с двоен шанс в тяхна полза, както и да паднат над 2,5 гола. Просто агонията на Дортмунд ще продължи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments