> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Барселона – ПСЖ


0
0
448

Барселона приема ПСЖ на “Камп Ноу” във вторник от 22.00 часа в първи осминафинал от елиминационната фаза на Шампионска лига. Определено това е най-интригуващият сблъсък в този етап на състезанието, не само че се срещат два от фаворитите за “купата с ушите”, но и защото тези два отбора имат много сметки за разчистване, както през годините, така и в настоящето.

Каталунците ще се опитат да вземат добра преднина преди реванша на 10 март във френската столица, но гостите едва ли ще чакат втория мач преди да покажат пълните си възможности. Още повече едва ли има фен на ПСЖ, който да не помни горчилката от последния път, когато парижани гостуваха на каталунците. Звучният шамар от загубата с 1:6 на 8 март 2017 г., който те отнесоха тогава и сензационното отпадане, след като бяха разгромили испанците с 4:0 в първия осминафинал, определено ще им държи влага още дълги години, особено след като това беше второто им отпадане от Барселона в рамките на няколко години. През 2015г. парижани също бяха отстранени от Барса, губейки и двата мача на четвъртфиналите (1:3 и 0:2).

След последния злополучен мач ПСЖ направиха офанзива и отмъкнаха Неймар от Барселона за рекордната трансферна сума от 222 млн. евро, което доведе до поредица от събития при каталунците, които определено дестабилизираха тима. Сега на дневен ред са опитите на парижани да отнемат символа на Блаугранас Лионел Меси, чийто договор изтича лятото и едва ли ще продължи да носи екипа на Барселона, особено след скандалните разкрития за тайните суми, които аржентинецът е получавал през последните години. Тези апетити на парижани да притежават Меси, потвърдени от изказванията на някой от водещите фигури при тях през седмиците предхождащи двубоя, определено нагнетиха още повече отношенията между двата клуба и няма да е малко ако кажем, че това ще бъде мач на живо и смърт.

За жалост на френския шампион самият Неймар няма да вземе участие в този мач, което донякъде може и да се окаже плюс за тях в психологически план, защото не е ясно с какво настроение щеше да излезе той срещу бившите си съотборници. В спортно-техническо отношение обаче неговата липса няма как да не се усети, както и тази на аржентинеца Анхел ди Мария, който има опита на многото срещи, които е изиграл срещу Барселона. В тяхно отсъствие партньори на Килиан Мбапе в офанзивната линия на парижани ще са двамата италианци Мауро Икарди и Мойс Кийн, които показаха, че може да се разчита на тях в трудни моменти.

За каталунците продължават да отсъстват бразилецът Филипе Коутиньо, младата надежда Ансу Фати и поливалентният Сержи Роберто. За тяхно щастие Жерар Пике е подновил вече тренировки и няма да е изненадващо ако го видим отново в сърцето на отбраната на Барселона още в този мач.

Предвид плюсовете и минусите на двата отбора и настроението, с което влизат в този мач, моята прогноза е за равенство. Но взимайки под внимание не особената стабилност и на двете отбрани мисля, че опцията гол/гол е най-сигурното предвиждане за този двубой.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments