> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Атлетико – Ман Сити


1
0
256

Атлетико и Манчестър Сити излизат в реванш от 1/4-финалите на Шампионската лига. Срещата е в сряда от 22.00 часа на ст. “Уанда Метрополитано” в Мадрид.
Английският първенец излиза като суперфаворит, след като спечели първия мач с испанския шампион с 1:0. На Албиона обаче “дюшекчиите” не отправиха нито един удар към вратата на “гражданите”, а треньорът им Диего Симеоне използва странната схема на игра – 5-5-0. Тоест отзад играят за 0:0, а отпред каквото стане. Планът на Чоло обаче не успя и сега Атлетико ще трябва ад напада, което означава, че ще се оголва в ариегарда. Това пък е чудесна новина за Пеп Гуардиола.

Тимът на Симеоне вече е с две поредни загуби, след като през уикенда падна и от Майорка (0:1), а преди това беше с шест поредни победи. Три от които у дома.
Сега срещата пропуска само Ектор Ерера, а късен фитнес тест трябва да мине Хосе Хименес. Титуляр ще е Яник Караско, който беше наказан за първия двубой, а напред ще са още Жоао Феликс и Антоан Груизман.

За Сити няма да играят контузените Рубен Диаш и Коул Палмър, но това не е чак такъв проблем. Джак Грийлиш се надява да играе, след като беше оставен резерва през уикенда срещу Ливърпул (2:2). Напред ще са още Фил Фоудън и Рияд Марез, а зад тях ще действа Кевин де Бройне.
Сити са с по три победи и равенства в последните шест мача във всички турнири, в които са вкарани 9 и са получени 3 гола, но в четири от срещите “гражданите” запазиха вратата си суха.
Сега шансовете това да се случи са големи. Смятам, че Сити ще запише нова победа – коефициентът за двойка не е лош. Отделно, след като трябва да се вкарват голове, срещата би трябвало да завърши с над 2,5 попадения.

Снимка: Туитър

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx