> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Манчестър Сити взе крехка преднина срещу Атлетико


0
0
282

Манчестър Сити се наложи над Атлетико Мадрид с 1:0 и взе крехка преднина в първия четвъртфинал от Шампионската лига между двата отбора. Единственото попадение за успеха бе дело на звездата на тима Кевин де Бройне в средата на второто полувреме.

През първото полувреме на срещата Сити доминираше, но отборът на Диего Симеоне почти ги отчая с дълбоката си подредена защита, която не допусна нито една ситуация пред вратата си.

След почивката Еймерик Лапорт имаше чудесен шанс за английски отбор, но ударът му с глава мина покрай вратата. Играта на домакините стана по-остра след влизането на резервата Фил Фодън. Именно той изведе Де Бройне, който успя да вкара за 1:0 с удар покрай Ян Облак. Белгиецът имаше шанс и за втори гол, но бе добре затворен от защитника Стефан Савич.

Реваншът ще се изиграе в Мадрид на 13 април, но преди това през уикенда Манчестър Сити има тежък двубой във Висшата лига с Ливърпул в сблъсък за първото място в класирането.

“Първото полувреме беше тежко, през второто имахме няколко шанса и е хубаво, че реализирахме един”, каза Де Бройне. “Фил ме намери перфектно при гола. Беше много трудно. Те играха с петима защитници и с петима в центъра на терена. Бих препоръчал на всеки да се опита да играе срещу такава формация на тренировка. Трябваше да сме концентрирани и да не влизаме в тяхната игра. Очаквах нещо подобно. Сега те трябва да атакуват малко повече”, каза още белгиецът.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx