> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Предпазният колан е спасил живота на Тайгър Уудс


0
0
432

Тайгър Уудс катастрофира в Лос Анджелис. Най-богатият спортист в света претърпя няколко операции на краката, като са му поставени метални пирони. В същото време полицията даде пресконференция, на която разкри подробности за инцидента с голфъра. Оказа се, че предпазният колан и отворилата се въздушна възглавница са оставили жив 45-годишният американец.

Уудс е получил наранявания на двата крака и това е наложило операция, продължила няколко часа. Веднага след катастрофата обаче голфърът е бил спокоен и комуникативен, казаха от полицията и разкриха какво се е случило.
“Автомобилът му се е движил по стръмен път между луксозни предградия. Ограничението е 45 км/час, но често колите вдигат в този участък дори до 85 км/ч. Уудс е загубил управление, колата осъществява контакт с медианата, след което преминава през две платна и се удря в бордюр, преобръща се няколко път, като през това време се удря и в дърво. Няма следи от спирачен път”, обясниха органите на реда.

Свидетели в комплекса, в който е отседнал голфърът, твърдят, че той е бил много нервен и е бързал да потегли, тъй като е имал среща на час път от мястото, в което е отседнал. Тайгър дори е бил близо до това да удари друга кола още при тръгването си от паркинга. На този етап няма данни той да е бил използвал алкохол или наркотици. Така най-вероятната причина за катастрофата остава несъобразена скорост.

Снимка: facebook.com/chinaplusamerica

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments